Resurse materiale
  Calitatea actului educațional depinde în mare măsură de dotarea și amenajarea spațiilor școlare. Pornind de la acest principiu, de-a lungul timpului, LICEUL NOSTRU, prin efortul comun al Consiliului Local, al Asociației de părinți și al Consiliului de administrație al școlii, a devenit CAMPUS ȘCOLAR, având în dotare spații de învățământ, spații de cazare, cantină și sală de sport.
  Elevii noștri își desfășoară activitatea în săli de clasă, laboratoare și ateliere dotate eficient, amenajate ergonomic și distribuite funcționa, toate dotate cu echipamente IT de către PRIMĂRIA BAIA MARE prin PROIECTUL EDU BM - EDUCAȚIE DIGITALA IN MUNICIPIUL BAIA MARE
  La noi puteți servi masa caldă la cantina școlii, puteți să vă cazați în spațiile bine puse la punct ale internatului nostru și puteți desfășura activitățile sportive în sala de sport sau pe terenuri sportive amenajate în curtea școlii.
Chimie
Biologie
Fizică
Informatică
  Laborator nou, complet echipat cu una dintre cele mai cunoscute plăci de dezvoltare din lume, Raspberry Pi 4!
Laborator gândit pentru a lărgi aria de cunoaștere a domeniului IT pentru elevii de liceu prin cursuri opționale precum Programarea roboților și Programare Web. Hardware: Quad Core, 4Gb Ram, Ethernet Gigabit, Wireless ac, Bluetooth, Usb 3.0, rezoluție video până la 4K UHD, 40 pini GPIO! Software: Raspbian OS (sau diferite distribuții de Linux), LibreOffice, Code::Blocks, Python, Apache, Php, MariaDB, MySql, Arduio IDE.
Română
Design vestimentar
Turism
Cabinet de consiliere psihopedagogică
Bază sportivă
Internat
Dotări speciale
- Calculatoare, reţele de calculatoare şi server, scannere
- Internet prin cablu și wireless
- Videoproiectoare, copiatoare, imprimante
- Tablete pentru învățare on-line
- Aparatură audio-video
- Laptopuri, tablete smart
- Sistem de supraveghere video
© 2024 Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Toate drepturile rezervate.