Bună ziua, tuturor!
    Suntem mulți, suntem TOȚI împreună în curtea școlii, suntem NOI, personalul școlii cu voi, elevii noștri, într-o zi de școală, în pauză, înainte de ora de dirigenție a absolvenților promoției 2020-2021 de la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Baia Mare. Este extraordinar!
    Alături de noi este doamna
  inspector Codruța Halas căreia îi spunem: "Bine ați venit!"
    Dragi absolvenți,
    De-a lungul carierei mele didactice de 37 DE ANI, TOȚI la liceul pe care și voi îl absolviți astăzi, m-am simțit din prima clipă ACASĂ. ACASĂ s-au simțit și colegii mei, profesorii voștri!
    Fiind ACASĂ, am vrut să aflăm, în primul rând, de la voi, elevii noștri, ce înseamnă pentru voi VALOAREA și care sunt valorile pe care le puneți în "cutia" valorilor personale.   De ce am dorit să aflăm acest lucru? Pentru că ne-am propus să "construim" pe valori sănătoase!
    Răspunsurile au fost diverse și, în același timp, surprinzător de profunde pentru un TÂNĂR.
    Cel mai important lucru: EDUCAȚIA este o VALOARE pe care am găsit-o pe majoritatea "listelor".
    Acest aspect ne-a dat încredere și ne-a determinat să avem RĂBDARE cu fiecare dintre voi, să vă RESPECTĂM, să vă ÎNVĂȚĂM cum să învățați pentru a aborda lucrurile cu mult CURAJ, pentru a avea SUCCES, să vă dezvoltăm SPIRITUL DE ECHIPĂ, determinându-vă să înțelegeți cât de importante sunt: EMPATIA, RESPONSABILITATEA și TOLERANȚA atât în FAMILIE, cât și în comunitate, pentru a crește SĂNĂTOȘI și FRUMOȘI, pentru a vă simți ACASĂ oriunde v-ați afla...
    Acum, când plecați de ACASĂ, vă îndemnăm să credeți în aceste valori și, cu siguranță, veți fi remarcați și apreciați!
    Mult succes!

© 2022 Liceul Teoretic "Emil Racoviță", Toate drepturile rezervate.